Donera till GW2Sverige

Vi har den senaste tiden fått en mängd frågor om det går att donera till GW2Sverige för att hjälpa till med de utgifter vi har.

Tidigare var det här inte möjligt då vi inte hade någon funktion för det. Nu har vi dock ett system som tillåter donationer. Donationerna görs genom PayPal och man kan donera ett valfritt belopp.

Mer information går att hitta under fliken ”Donera” i menyfältet ovanför.

2 kommentarer

  1. Tycker detta låter som en bra funktion på sidan.

    Men det finns alltid ett ”men” jag tycker ni borde publicera vilka kostnader ni har och hur mycket donationer som kommer in till sidan. Detta är intressant för de som donerar eller har tänkt sig donera till sidan för att i längden kanske detta även kan leda till tävlings priser eller uppdateringar/funktioner på sidan vilket är intressant för alla användare.

    Detta skulle även få bort spekulationer som kan uppträda då man tar emot donationer, tror det är bra att göra användarna av sidan så involverade det är möjligt till.

    Men som sagt bara lite tankar som kom upp då jag läste detta finns väldigt bra exempel på sidor som gör detta idag och det ger intryck av ett öppet seriöst agerande av ägarna.

Lämna en kommentar