Förbered dig inför beta-helg nummer två

Tips: Starta din Guild Wars 2-launcher redan nu. En mängd nya uppdateringar finns att hämta!

Kommer ni ihåg förra betan? Den helg då vi, vanliga dödliga, tilläts att pröva på spelet? Nu på Fredag kommer uppföljaren. Beta-helg nummer 2, från fredag till måndag, står på dörren med många intressanta uppgraderingar från föregående event.

Till att börja med sparas dina karaktärer från föragående event, vilket betyder att du lättare får tillgång till de lite högre levlade områderna samt aktiviterna. Ascalonian Catacombs har släppts, för karaktärer över level 35. Utöver det har ett nytt utforskningsbart område tillkommit, Genderran Fields. Ett vackert område med böljande höjder, höga tallar och organiserade Banditer i stora mängder.

Även World Vs World Vs World ( Härmed WvWvW ) har fått se sig uppgraderat. Dynamiska Event, Pussel, samt ett helt nytt område, under jord, går nu att hitta. Tycker man att WvWvW är lite för mycket kan man istället välja att ställa upp i ”Automated PvP Tournaments”, där 8 lag på fem spelare ställs mot varanda i Single-Elimination-format, Det vill säga vinn, eller åk ut.

Nu kommer chat-bubblor äntligen implementeras, något som saknades i första beta-helgen, och implementeras görs även en chatt för alla på samma map som dig, samt uppdaterad lokalchatt. Utöver detta kommer även ett helt nytt system för Key-Bindings, vilket har potential för att underlätta något rejält. Något Som också kommer underlätta är det Nya UI-Systemet, som bland annat enkelt låter spelare ändra storlek på minikartan .

Men den största förändringen måste vara det nya Skill-Systemet. Elite, samt utility-skills är numera indelade i Tiers. När du lär dig tillräckligt många skills ur en tier, låser du upp nästa. Detta lär få blandade känslor, men det gör det enklare att implementera nya skills i framtiden, och det underlättar för nya spelare, med mer begränsade skills att välja ifrån.

Sist, och möjligen minst, har vi en ny Gem Store, byggd för att vara enklare att använda samt ett större utbud av varor. Till detta bjuder Arenanet på 500 Gems per beta-konto, som tillåter lite fri handel och experimentration på deras utbud.

Även om jag själv tyvärr måste avstå från denna beta, igen, på grund av halvtråkiga studentfester, är det alltid kul att se att utvecklarna hela tiden tar till sig vad som bör förbättras, och förbättrar det. Inte bara får vi en rolig helg, vi får också en bättre färdig produkt när spelet släpps.

Källa: http://www.arena.net/blog/the-big-beta-weekend-preview

1 kommentar

Lämna en kommentar