November: GW2Sverige-profilen Mishee

GW2Sverige-profilen är en ny serie vi tänkt att starta här på GW2Sverige. Varje månad kommer vi att ta kontakt med en aktiv medlem på GW2Sverige och be om en kort intervju. Intervjun kommer sedan att publiceras.

I GW2Sverige-profilen får vi denna gång möta Mishee. Mishee blev medlem den 19 december 2011 och har sedan dess hunnit med att skriva 1053 inlägg. Klicka läs mer för att ta del av intervjun.

– Berätta lite kort om dig själv.

Mitt namn är Martin Jakobsson, jag är sjutton år och bor i Varberg där jag går restaurangprogrammet på PederskrivaresSkola. Om jag skulle beskriva mig själv för någon så skulle jag nog säga att jag är en glad och munter kille som ser det bästa i allt i alla lägen. Då jag är relativt ung så har sugits med i den nyskapade mediakulturen, vilket har gjort att jag har fått upp intresset för datorer och teknik lite mer än vad de äldre har gjort, men hur kul det än är så ligger det mig ej närmast om hjärtat. Edgar Allen Poe var den författare som först fick in mig i filosofi och psykologi världen och där har jag fastnat. Då jag inte har tänkt arbeta med psykologi så använder jag det dagligen för att se saker från en helt ny sida och för att kunna förstå människor bättre.

– Hur mycket tid spenderar du på GW2Sverige?

För att vara en kille som har relativt mycket att göra varje dag så lyckas jag förvånats värt vara online på Gw2Sverige mer än två timmar per dag. Då jag själv känner ett beroende av vad som händer på hemsidan, så jag kan ibland inte dra mig från att uppdatera för att se om det har kommit något nytt inlägg man kan läsa och besvara.

– Vad för klass och ras spelar du i Guild Wars 2?

Då Gw2Sverige är en hemsida för de som är Gw2 intresserade, så är det väll självklart att jag också spelar Guildwars 2. Där jag är med och styr gillet Three Crowns med min lilla Asura Elementalist vid namn Mishee The Bender.

– Har du några tips för din klass?

Som elementalist så har jag stora fördelar när det kommer till bursta in för att sedan kunna försvinna med blixt fart. Men om det är något jag har lärt som elementalist,så är det att man är oerhört enkel att ta ned om man sitter fast. Så att lägga lite extra traits på earth är inte alltid fel.

– Vad vill du förbättra/implementera i Guild Wars 2?

För att vara en Gw veteran så har man tagit med sig erfarenhet till Gw2. Då jag känner att Gw2 är det bästa nuvarande mmorpg spelet som finns ute på marknaden, så känner jag att det fattas specifika klasser och vapen som t.ex. Dervish med en lie (då jag rollade detta väldigt mycket i gw1). Men vi hoppas på att detta kan komma att förekomma i senare expansioner.

– Vad tycker du är ett måste att pröva på i Guild Wars 2?

Men jag ser inte något hinder från att spela detta spel, så långe du tar dig tid att hitta några polare att spela med så kan jag lova att du kommer få det väldigt roligt. Se bara till att ni provar på alla unika events som finns utspridda i spelet.

– Din internetuppkoppling ligger nere, hur spenderar du helst tiden?

Men låt oss säga att jag känner mig extra social eller att mitt internet har på något sett kraschat. Sitter jag då vid datorn o spelar singelplayer spel? Nja..Jag brukar slänga fram Tp eller Monopol o ta lite tid med vänner eller familj o spela o ha kul. Annars så brukar jag longboarda och åka snowboard på min fritid.

 

3 kommentarer

Lämna en kommentar