Reservera ditt karaktärsnamn

Karaktärsnamn i Guild Wars-världen fungerar annorlunda än vad det gör i de flesta andra MMO-spel. I de flesta MMO-spel som du kan hitta är ditt karaktärsnamn endast unikt för en värld/server. I Guild Wars och Guild Wars 2 så är ditt karaktärsnamn unikt över alla världar/servrar.

Alla karaktärsnamn från Guild Wars var tvungna att innehålla två ord eller fler. Det här betyder att det för närvarande finns drygt 20 miljoner två ords-namn från befintliga Guild Wars-spelare. ArenaNet meddelar att om du vill bevara ditt karaktärsnamn från Guild Wars till Guild Wars 2 måste du vara en aktiv Guild Wars-spelare. Du måste även skapa en Guild Wars 2-karaktär med samma namn vid lansering. Om du inte har skapat någon karaktär med din reservation kommer ArenaNet frigöra ditt namn och göra det tillgängligt för alla.

För att avgöra vilka som är aktiva eller inte räknas alla som har loggat in i spelet minst en gång mellan 1 Januari, 2012 till den dagen ArenaNet bygger upp en reservationslista. Vilket datum det sker meddelar vi senare. Det finns ingen anledning att vänta så logga in redan nu för att visa att du är aktiv.

Källa: http://www.arena.net/blog/reserving-your-character-name-for-guild-wars-2

Lämna en kommentar