Tävling: Vinn en Razer DeathAdder Guild Wars Edition

GW2Sveriges första tävling! I samarbete med MaxFps.se.

Tävlingen går ut på att du själv ska ”skapa” en ras som du skulle kunna tänka dig se i en kommande Guild Wars 2 expansion. En lite mer detaljerad beskrvning om tävlinegens regler och krav går att finna längre ner. Nu undrar ni säkert vad det är ni vinner.

Vinnaren får en Razer DeathAdder GuildWars Edition datormus som MaxFps varit generösa nog att skänka oss samt en mäktig forumstitel. Andrepristagaren får en titel och en varm klapp på axeln.

Tävlingsbeskrivning och regler.
Tävlingen går ut på att ni ska skapa en ny ras som ni skulle vilja se i en framtida expansion.

För att få vara med och tävla skall en bakgrundshistoria, rasnamn, beskrivning av rasens utseende (teckningar är tillåtna men är inget krav) och en beskrivning av hur rasen är kopplad till de nuvarande raserna i Guild Wars 2 skickas in. Allt detta skall postas i följande tråd.

Tävlingen gäller till den 16 mars. Vi kommer därpå låsa tråden och vinnaren kommer att utses och presenteras i en kommande tråd den 18 mars. Juryn som kommer att döma bidragen består av Ajz och Destruktiv. Om ni har några frågor kan ni ta dem med Ajz via PM på forumet eller i chatten.

Vi ser fram emot era bidrag.

Låt fantasin flöda!

Lämna en kommentar